top of page
Vinteraktiviteter

Hafjell Alpinsenter er et av Norges største og beste alpinanlegg og har utfordringer for store og små.  Det er 18 skiheiser og 32 løyper, 835 høydemeter fra bunn til topp.  Hafjell har oppe for kveldskjøring 4 dager i uken. Hafjell har 7 km flombelyste løyper og nytt i år er Backyard. Her kan twintip og snowboard kjørere boltre seg i tillegg til den fine Hafjellparken. 

 

Øyerfjellet byr på 300 km meget godt preparerte og merkede løyper. Løypenettet i Øyerfjellet er bundet sammen med løyper til Sjusjøen, Nordseter og Ringebu i nord. Øyerfjellet har et vidstrakt og vennlig terreng samt løyper som ligger i le ved litt dårlig vær.  Det er både klassiske spor og skøytespor og dette gjør løypenettet i Øyerfjellet til et eldorado for alle som er glade i å gå på ski.

 

Med bil tar det ca 15 min fra Hafjell Camping til fjells eller du kan ta Gondolen i Hafjell opp til Mosetertoppen som er utgangspunkt for alle skiløyper.

Sommeraktiviteter

Sommeren byr også på mange aktiviteter for store og små i Hafjell/Lillehammerområdet.

Stisykling i Hafjell og Øyerfjellet. Området har også mange oppmerkede turstier i fjellet og i bygda. Det er også mulig med en fottur opp Fakkelmannen.

Du kan også ta med deg sykkel i Gondolen som fører deg til fjells. Hunderfossen familiepark og Lilleputthammer familiepark, Norsk Vegmuseum er verdt et besøk.

Hafjell Camping har gangavstand til mange av severdighetene i området.

 

Alle aktiviteter finner du fra 5 min til 15 min kjøretur fra Hafjell Camping

Nyttige lenker
bottom of page